Az Ösztöndíjprogramra jelentkezni elektronikus úton, az alábbi feltételeknek való megfelelés esetén a szükséges dokumentumok feltöltésével lehetséges.

Jelenleg nincs pályázati időszak.

A pályázati felhívás Hivatalos Értesítőben megjelent teljes szövegét a kapcsolódó anyagok között a jobboldalon található csatolmányok résznél érheti el.

A pályázat benyújtásának módja:

Pályázni csak elektronikus formában, a meghatározott pályázati időszakban, a www.osztondijjelentkezes.kormany.hu oldalon történő regisztrációt követően a „Bejelentkezés” menüpontban lehetséges a linkre való kattintással, vagy az url manuális beírásával.

Az Ösztöndíjprogramra pályázni azok a diplomával rendelkező magyar állampolgárok tudnak, akik a pályázat benyújtásának időpontjában nem töltötték be 35. életévüket.
A pályázathoz a következő dokumentumok feltöltése szükséges:

  • magyar nyelvű önéletrajz (az ajánlott minta a kapcsolódó anyagok közül letölthető), formátum: .doc, .docx, .pdf;
  • a felsőfokú iskolai végzettséget igazoló diploma (BA/BSc, MA/MSc, illetve hagyományos 5 éves egyetemi vagy 3-4 éves főiskolai képzésben szerzett oklevél), formátum: .doc, .docx, .pdf;


Fontos!
A jelentkezőnél a pályázat benyújtásának időpontjában kormányzati szolgálati, közszolgálati, állami szolgálati jogviszony nem állhat fenn.
Csak a megfelelően feltöltött pályázati anyagot tudjuk elfogadni, hiánypótlásra a jelentkezési folyamat lezárását követően nincs lehetőség.

Amennyiben a jelentkezés során bármilyen kérdés, vagy probléma merülne fel, kérjük írjon a iNRdUyvDYapFqqRtQy7j2OWMMTdGtvQG1lLmdvdi5odQ== levelezési címre.